Megközelítés


Nagyobb térkép

Budapest XII. kerületében a 2001. április 7-én felszentelt templom gyülekezetünk jelenlegi otthona. (Kék Golyó u. 17.) Egyházi körzetünk főleg a kerület, de részben belenyúlik az I. kerületbe is. A lelkészi szolgálat része a Budakeszi szórványgyülekezet is.

Templomunk megközelíthető gyalog a Déli pályaudvartól (2. metró végállomásától, a 18-as, az 59-es, és a 61-es villamosok, valamint a 21-es, a 39-es, a 102-es, és a 139-es buszok megállójából), illetve az 59-es villamos, valamint a 21-es, és a 102-es buszok Kék Golyó utcai megállójától. Autóval a Magyar jakobinusok tere felől lehet érkezni, mivel a Kék Golyó utca egyirányú az Istenhegyi út felé. A gépkocsikat a templomkertben kialakított parkolóban lehet elhelyezni a gyülekezeti alkalmak idejére.

 

Napi ige

Jaj azoknak, akik álnokságot és gaztetteket terveznek..., mert van hozzá hatalmuk! (Mik 2,1)

Jézus odahívta õket, és így szólt hozzájuk: Tudjátok, hogy azok, akik a népek fejedelmeinek számítanak, zsarnokoskodnak rajtuk, és nagyjaik hatalmaskodnak fölöttük. De nem így van közöttetek, hanem aki naggyá akar lenni közöttetek, az legyen a szolgátok. (Mk 10,42-43)