Megközelítés


Nagyobb térkép

Budapest XII. kerületében a 2001. április 7-én felszentelt templom gyülekezetünk jelenlegi otthona. (Kék Golyó u. 17.) Egyházi körzetünk főleg a kerület, de részben belenyúlik az I. kerületbe is. A lelkészi szolgálat része a Budakeszi szórványgyülekezet is.

Templomunk megközelíthető gyalog a Déli pályaudvartól (2. metró végállomásától, a 18-as, az 59-es, és a 61-es villamosok, valamint a 21-es, a 39-es, a 102-es, és a 139-es buszok megállójából), illetve az 59-es villamos, valamint a 21-es, és a 102-es buszok Istenhegyi út megállójától. Autóval a Magyar jakobinusok tere felől lehet érkezni, mivel a Kék Golyó utca egyirányú az Istenhegyi út felé. A gépkocsikat a templomkertben kialakított parkolóban lehet elhelyezni a gyülekezeti alkalmak idejére.

 

Napi ige

Hiába keltek korán, és feküsztök késõn: fáradsággal szerzett kenyeret esztek. De akit az Úr szeret, annak álmában is ad eleget. (Zsolt 127,2)

Az én Istenem pedig be fogja tölteni minden szükségeteket az õ gazdagsága szerint dicsõséggel Krisztus Jézusban. (Fil 4,19)