Baba-mama

Minden hónap második és negyedik péntekén délelőtt 10 órától tartjuk Keczkó Szilvia lelkésznő vezetésével az alagsori kisteremben. A babás – mamás témákat a kör vezetője vagy egy tagja vezeti elő, s így tudunk egymás meglátásaival, ötleteivel gazdagodni. Néhány példa ezek közül: Mesekönyvek, Kisgyerekes programlehetőségek Budapesten és környékén, Hogyan imádkozzunk a gyermekekkel? Nevelési kérdések, Hogyan meséljünk a Bibliáról a kicsiknek? stb. Mindemellett sok vendég előadó (védőnő, dúla) fordult meg már körünkben, velük beszélgettünk babás és kisgyermekes kérdésekről, problémákról.

Szeretettel várunk minden kismamát és édesanyát három év alatti gyermekével klubunkba, hogy gyermekeink társaságában, barátságos környezetben, tapasztalatinkat megosztva támogassuk egymást anyai hivatásunkban!

Napi ige

Mert nem vet el örökre az Úr. Még ha megszomorít is, irgalmaz, mert nagyon szeret. (JSir 3,31-32)

A minden kegyelem Istene pedig, aki elhívott titeket Krisztusban az õ örök dicsõségére, miután rövid ideig szenvedtetek, maga fog titeket felkészíteni, megszilárdítani, megerõsíteni és megalapozni. (1Pt 5,10)